У Львові нагородили найкращих спортсменів року (фото)

DSC_0111

Сьогодні, 31 січня, у відпочинковому комплексі Park.Art of Rest, що на вулиці Вітовського 43а відбулось урочисте нагородження найкращих спортсменів Львівщини 2018 року.

Сьогодні, 31 січня, відбулось урочисте нагородження найкращих спортсменів Львівщини 2018 року.

Відтак, найкращим спортсменом року став львівський стрілець, чемпіон юнацьких Олімпійських ігор 2014, дворазовий чемпіон Європи та чемпіон світу Павло Коростильов.

У 2018 році на чемпіонаті світу 21-річний Павло став четвертим у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів, що дозволило йому стати першим українським спортсменом, що виборов ліцензію на Олімпійські ігри 2020 року у Токіо.

«На перемозі взагалі не варто зациклюватись, це лише додаткові нерви. На кожному змаганні варто боротись із самим собою. Про перемогу потрібно думати вже після того, як ти продемонстрував всі свої сили», - зазначає Павло.

Фото: Дивись.info

Окрім цього, хлопець є лауреатом Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.

Також сьогодні батько хлопця, заслужений тренер України Сергій Коростильов, став найкращим тренером Львівщини 2018 року.

А найкращою спортсменкою Львівщини 2018 року визнали борчиню Аллу Черкасову - майстра спорту України з вільної боротьби міжнародного класу. Втім через тренувальний процес, Алла не змогла бути присутньою на нагородженні. Нагороду вручили її тренеру Андрію Пістуну.

Фото: Дивись.info

Нагадаємо, торік Алла виборола для України першу нагороду в Будапешті на Чемпіонаті світу з вільної боротьби. Львів’янка стала чемпіонкою світу у категорії до 68 кілограм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: