Володарку кубка світу визнали найкращою спортсменкою місяця на Львівщині (фото)

DSC_0071
Фото: Дивись.info

Сьогодні, 31 січня, у відпочинковому комплексі Park. Art of Rest, що на вулиці Вітовського, 43а, відбулась урочиста церемонія нагородження найкращої спортсменки Львівщини за підсумками виступів у грудні 2018 року Олени Старікової.

Сьогодні, 31 січня, у відпочинковому комплексі Park. Art of Rest, що на вулиці Вітовського, 43а, відбулась урочиста церемонія нагородження найкращої спортсменки Львівщини за підсумками виступів у грудні 2018 року велогонниці Олени Старікової.

«Дякую всім, хто допомагав мені здобути цю нагороду», - каже Олена.

Фото: Дивись.info

Спортсменка зазначає, що важливо любити те, чим ти займаєшся, і додає, що наступна її ціль – стати олімпійською чемпіонкою.

Також сьогодні тренера чемпіонки Євгена Болібруха визнали найкращим на Львівщині.

Фото: Дивись.info

Нагадаємо, на завершальному VI етапі Кубка світу, який проходить у Гонконзі, 26 січня Олена Старікова в індивідуальному спринті фінішувала четвертою, і набраних очок вистачило, аби в загальному заліку стати переможницею Кубка світу.

Також 22-річна велогонниця у грудні здобула дві медалі на ІІІ етапі Кубка світу з велотреку – «золото» (у гіті) та «бронзу» (у спринті). Час, який показала Олена у гіті, став новим рекордом України серед жінок. Влітку 2018 року українська спортсменка, майстер спорту України міжнародного класу, була ще й дворазовою срібною призеркою чемпіонату Європи.  

Додамо, що Старікова –  вихованка Харківського державного вищого училища фізичної культури №1 та Львівської школи вищої спортивної майстерності, Майстер спорту України міжнародного класу з велосипедного спорту (трек), член національної збірної команди України з велосипедного спорту (трек), Представляє Львівську область та Збройні сили України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: