Генрі Марш у Львові розповів, що пише третю книгу (фото)

IMG_3977

Всесвітньовідомий нейрохірург та автор двох бестселерів розповів під час лекції у Центрі Шептицького, що пише третю книгу.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info

Фото ІА Дивись.info

Генрі Марш, відповідаючи на запитання аудиторії, зізнався, що дійсно працює над третьою книгою. Він пожартував, що видавці вмовили його підписати третій контракт, адже перші дві книги стали бестселерами (перша має загальний наклад в понад мільйон примірників), тож якою би не була третя книга, вона матиме успіх.

Втім, Генрі Марш додав, що пише книги для себе, бо йому це подобається, тож дійсно працює над третім твором. Він також додав, що текст стосуватиметься й України.

Фото: ІА Дивись.info

До слова, всесвітньовідомий лікар відвідує Україну з 1992 року, у першому своєму бестселері він згадує свій український досвід.

Зазначимо, що нейрохірург регулярно консультує в Україні. Раніше він проводив тут операції. Крім того, Марш дуже вболіває за нашу країну та нашу медицину. Обидві його книги перекладені українською та вийшли друком у Видавництві Старого Лева.

Варто додати, що Генрі Марш не зауважив, коли саме чекати третьої книги та як просувається робота над текстом. Раніше в інтерв’ю Дивись.info він говорив, що має на меті написати книгу просвітницького характеру для дітей про те, як працює людський мозок.

Щодо особливих почуттів до України, Генрі Марш додав, що перед вивченням медицини він займався політологією та вивчав Східну Європу, СРСР. І ось коли він приїхав до Києва та побачив жахливий стан медицини, медичної техніки, то почав допомагати одному молодому місцевому нейрохірургу.

«Коли ще до Майдану я повернувся з України до Лондона, я сказав: Україна дуже важлива! Це місце, де західна демократія стикається зі східним деспотизмом. Це буде поле битви. І ось після Майдану весь світ зрозумів це», - додав Генрі Марш.

Фото: ІА Дивись.info

Також Марш на лекції розповів, що вчора бачився з Уляною Супрун і був дуже вражений її роботою.

Нагадаємо, зараз у Львові Генрі Марш у Львові розповідає про штучний інтелект (стрім)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: