Російський сенатор, який визвав нардепа Березу на дуель, на поєдинок не з’явився

20190127134659

Російський сенатор від Рязанської області Ігор Морозов, який викликав на дуель позафракційного депутата ВР Борислава Березу, не прийшов на місце поєдинку.

Про це повідомив в Facebook сам нардеп, передає Цензор.НЕТ.

«1 лютого 2019 року. 12.00. Я під Верховною Радою, а де ж рязанське непорозуміння? Мабуть, Морозов відморозився», – зазначив нардеп.

Береза ​​нагадав, що російський сенатор пропонував йому вибрати будь-яке місце і зброю, однак після отриманого дзвінка почав говорити, що його не пустять українські прикордонники і він повинен спочатку запитати дозволу на поїздку в Раді Федерації РФ.

«Зрозуміло, що Рада Федерації його нікуди не відпустить. Ну хто ж пустить ідіота в Україну, якого потім доведеться транспортувати, щоб ховати там. У чому взагалі причина вихваляння росіян і їх рязанських сенаторів? В тому, що вони звикли піаритися, і нічого не робити», – підкреслив він.

Нардеп додав, що, згідно з дуельним кодексом, у російського сенатора Морозова немає честі.

Нагадаємо, після розгляду Парламентською асамблеєю Ради Європи резолюції про загострення в Азово-Керченській акваторії в Палаці Європи відбулося кілька інцидентів між українськими депутатами і російською пропагандисткою Скабеєвою.

Зокрема, за участю першого віце-спікера Ірини Геращенко, коли вона розповідала про українських в'язнів в РФ і про полонених росіян, долею яких Росія не цікавиться. Скабеєва перебивала її і отримувала зауваження від інших журналістів. Один з них штовхнув росіянку, після чого Береза ​​встав між нею і Геращенко, закривши Скабеєвій доступ до першого віце-спікера Ради.

25 січня російський сенатор Морозов, який представився полковником КДБ у відставці, викликав Березу на дуель, запропонувавши вибрати будь-який час, місце і зброю.

Український нардеп прийняв виклик сенатора, вибравши танк Т-72УА і призначивши сенатору зустріч на 1 лютого біля центрального входу Верховної Ради в Києві.

27 січня Морозов підтвердив свій виклик на дуель, але потім видалив свій пост про це.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: