Швед прокоментував перехід із «Карпат» до славетного клубу «Селтік»

dcf31a8f5d927b10e51582c60425a4d7

Мар'ян Швед став гравцем шотландського «Селтіка» 31 січня

Про це повідомляє офіційний сайт «Селтіка».

«Я дуже пишаюсь тим, що перейшов у цей клуб, а ще більше пишаюсь тим, що я перший українець, який гратиме за "Селтік". Особливо зважаючи на те, що це означає для України. Я зроблю все можливе, щоб бути прикладом для українських футболістів і відкрити їм двері до Європи», - сказав Швед.

. 21-річний українець підписав з клубом із Глазго контракт на 4,5 роки. Хавбек закінчить нинішній сезон у «Карпатах» на правах оренди, а влітку приєднається до свого нового клубу.

Для Мар'яна Шведа «Селтік» став другою іноземною клубом після іспанської «Севільї», за молодіжний склад якої він грав з 2015 до 2017 року.

У нинішньому сезоні Швед забив за «Карпати» 8 голів та віддав 2 результативні передачі. Півзахисник львівського клубу був визнаний найкращим гравцем прем’єр-ліги у листопаді. Він також отримав виклик до збірної України, за яку дебютував у товариському матчі проти Туреччини.

«Селтік» є одним із найстаріших клубів світу та 49-разовим чемпіоном Шотландії. Клуб із Глазго у 1967 році вигравав Кубок європейських чемпіонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: