Як на Львівщині відзначили Міжнародний день ювеліра

DSC_1164_1549018244_1936x1296_1_0
Фото: прес-служба ЛОДА

Сьогодні, 1 лютого, за сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток ювелірного виробництва Львівщини кращим представникам ювелірної галузі вручили подяки.

Також сьогодні відбулось засідання круглого столу на тему «Перспективи розвитку ювелірної галузі Львівщини. Виклики сьогодення».

Фото: прес-служба ЛОДА

«Ювелірна справа сьогодні має можливості для розвитку. Звичайно, завжди є якийсь дисбаланс між бажаннями, які, як правило, біжать попереду, та можливостями, які не завжди за ними встигають. Але, в цілому ми маємо зростання за показниками промислового виробництва, у сільському господарстві, відкриваємо нові підприємства. Бажаю вам надалі розвиватись, осучаснюватись, але й не забувати добрі традиції ювелірної справи, бажаю розширювати ринки збуту та насичувати їх якісними ювелірними виробами», - зазначив заступник голови Львівської ОДА Роман Филипів.

Фото: прес-служба ЛОДА

Опісля учасники круглого столу виступили із доповідями «Про проблематику та необхідність проведення експертизи ювелірних виробів», а також «Про підготовку до ювелірної виставки».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: