Позашляховик з кандидатом у Президенти потрапив у ДТП (фото)

51056082_10213669116668547_391541884561915904_n
Фото: Фейсбук Руслан Форостяк

В Одесі позашляховик "Range Rover", в якому перебувала нардепа від БПП, кандидат у президенти Ольга Богомолець, потрапив у ДТП, зіткнувшись з машиною військовослужбовця повітряного командування "Південь" Повітряних Сил ЗС України.

Про інцидент, що стався пізно ввечері 1 лютого, повідомив радник начальника ГУ Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

"На щастя без постраждалих та без серйозних наслідків" - пише Руслан.

Аварія виникла через порушення ПДР водієм позашляховика, в якому перебував кандидат, спричинивши зіткнення з легковиком Жигулі

"На винуватця складено адміністративний протокол, інша сторона претензій не має, а навпаки, чомусь ніби навіть як задоволені що потрапили в новини, чи то задоволені компенсацією, яку вірогідно отримали" - йдеться в дописі.

У свою чергу у прес-центрі командування "Південь" Повітряних Сил ЗСУ повідомили, що зіткнення Range Rover" із ВАЗ-2101 сталося у центрі міста, на розі вулиць Канатної та Базарної.

"На місці події працювали військова служба правопорядку та військова прокуратура Південного регіону. ВСП взяла справу на контроль і в разі необхідності надаватиме правову допомогу та захищатиме права військовослужбовця", - зазначили у прес-центрі.

Фото: Фейсбук командування "Південь" ПС ЗСУ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: