Львівські прикордонники затримали юнака з контрабандою брендових речей

51103693_2091767257579135_2978652152982929408_n
Фото: ДФС Львівщини

Вчора, 2 лютого громадянин України, мешканець Львівщини, прямував з Республіки Польща в Україну через піший перехід „Шегині”, Львівська обл.

Для проходження митного контролю обрав смугу «зелений коридор», чим заявив про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню.

Про інформує ДФС у Львівській області.

Однак під час митного контролю у працівників митниці виникла підозра щодо наявності в його валізах таких товарів.

Нет описания фото.

Громадянина відвели для проведення огляду ручної поклажі.

19-річний юнак намагався перенести в ручній поклажі брендові речі. У ній було виявлено товар, який згідно зі ст. 374 МК України перевищує неоподатковану норму переміщення через митний кордон України, оскільки він повторно перетнув кордон протягом 24 годин та переміщував товари, що підлягають оподаткуванню податком на додану вартість відповідно до Податкового кодексу України.

На данном изображении может находиться: в помещении

Зокрема виявлено спортивне взуття,черевики, сумки, джинси, жіночі сукні та блузу, парфумерію. Загалом 45 позицій. Всі речі відомих брендів «BERSHKA», «ZARA», «PULL BIAR», «GODDESS OF FAITH», тощо.

Під час усного опитування громадянин не повідомив про вагу та вартість товару, про те визнав себе його власником. Отже він порушив встановлений порядок проходження митного контролю в зоні спрощеного митного контролю, тобто перемістив товар, який перевищує неоподатковану норму переміщення через митний кордон України. 

Товар вилучено, його вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: