На площі Соборній, на місці встановлення підземних контейнерів для ТПВ, просів ґрунт

img9914-fcb048f3c0dc13c040ab5dea4e262cd8
Фото ЛМР.

Галицька РА скерує лист ТзОВ «Грінера Україна» щодо ліквідації просідання на пл. Соборна, біля підземних контейнерних майданчиків.

Про це повідомили в Галицькій РА.

«Підземний майданчик для збору ТПВ на пл. Соборній встановило ТзОВ «Грінера Україна», яке є виконавцем послуг зі збору і вивезення ТПВ у Галицькому районі, за власний кошт. Відповідно усі будівельні роботи зі встановлення цих контейнерів виконувала «Грінера». Зараз спостерігаємо утворення просідання ґрунту біля підземних контейнерів, тому сьогодні скеруємо лист ТзОВ «Грінера Україна» з вимогою ліквідувати це просідання», — повідомив Андрій Зозуля, голова Галицької РА.

Нагадаємо, відповідно до рішення виконавчого комітету про облаштування у Львові підземного контейнерного майданчика для збору твердих побутових відходів, вкінці минулого року на пл. Соборна встановили 4 контейнери різного об’єму: 2 контейнери для змішаних відходів — об’ємом по 5 м куб кожен, 1 контейнер для вторсировини (папір, пластик, ПЕТ, метал) — об’ємом 5 м куб і 1 контейнер для скла — об’ємом 3 м куб.

Переваги підземного майданчика для збору ТПВ у тому, що тверді побутові відходи зберігаються під землею і не створюють неприємного запаху, а також естетично територія, де він облаштований, краще виглядає, немає негативного враження від перенакопичення відходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: