У Мукачеві сумнівний підприємець оновить поліклініку за 46 мільйонів

230616

Відділ капітального будівництва виконавчого комітету Мукачівської міської ради 29 січня підписав договір з ТОВ «П.К. Плюс М.» на реконструкцію поліклініки Мукачівської центральної районної лікарні на вул. Грушевського, 29 за 46,6 млн грн.

Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro, пишуть «Наші гроші. Львів».

Згідно з угодою, фірма оновить приміщення до кінця 2019 року. В двох корпусах вона замінить підлогу, поставить металопластикові вікна та двері, перекриє дах в старому корпусі. Також компанія зробить основні інженерні системи: опалення, каналізацію, вентиляцію тощо. Озеленить та освітить територію поліклініки. За ці роботи підрядник отримає 1,8 млн грн прибутку.

На торгах фірма-переможець змагалася з ПП «Укрпромбуд-Б». Під час торгів учасники знизили свої пропозиції на 427 тис. грн та 64,4 тис. грн.

Фірма «П.К. Плюс М.» з нульовим статутним капіталом зареєстрована у липні 2017 року в с. Бенедиківці Мукачівського району. Її засновником та директором є місцевий 40-річний житель Михайло Меденцій. Він ще в червні 2018 року працював майстром мукачівського ТОВ «КМЗ», яке належить родині Зігор – матері та донці  з однаковим ім’ям Марина.

Окрім того, на поточні торги фірма «П.К. Плюс М.» завантажила довідку про залучення субпідрядників, в якому замість своєї назви вказала ТОВ «МукачівБуд». Ця компанія належить подружжю Оксані та Миколі Ленделам. Останній є депутатом Завидівської сільради Мукачівського району.

Реконструкція поліклініки – перше велике державне замовлення, яке отримала фірма «П.К. Плюс М.». Раніше фірма працювала за суттєво дрібнішими підрядами – підписувала договори в середньому на 200 тис. грн, проте загалом отримала підрядів на 5,1 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: