В Україну надійшла остання партія американських локомотивів

51176103_392707941506638_4443602121111109632_n

Усі 30 законтрактованих локомотивів GE вже в Україні. Останні 5 зустрічали в Чорноморську.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Як зазначив керівник компанії, таким чином в обумовлені терміни реалізовано цю частину контракту з американською компанією, підписаного рік тому. Тепловози, що надійшли в порт, будуть відправлені для подальшого укомплектування на Крюківський вагонобудівний завод. Зараз на заводі на стадії оснащення перебувають ще 10 американських локомотивів.

Раніше поставлені 15 тепловозів GE вже понад місяць задіяні в перевізному процесі на маріупольському, мелітопольському та миколаївському напрямках.

«Менші витрати, вища швидкість та більший добовий пробіг. Це перші враження від роботи локомотивів GE на українських коліях. Якщо середня швидкість наших старих локомотивів на ділянці Долинська – Миколаїв – 41 км/год, то локомотивів GE – вже 60 км/год. Машини старого парку за добу проходять у середньому 360 км, американські тепловози – в середньому 540 км. Також питомі витрати пального суттєво знижені. На ділянці Запоріжжя – Комиш-Зоря – Волноваха до 30%, на Долинська – Миколаїв – до 20%. Загалом ці 15 локомотивів GE сьогодні забезпечують 25% теплотяги по наших трьох регіональних філіях, де вони працюють, Придніпровській, Донецькій та Одеській», – повідомив Євген Кравцов

Як повідомлялося раніше, договір щодо постачання локомотивів General Electric був підписаний 23 лютого 2018 року в Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: