Аби зібрати кошти на операцію, киянка продає власні картини на благодійних аукціонах (фото)

50971866_539670323199572_2512099579424407552_n

Киянка Оксана Кученьова вже 12 років бореться із важкою хворобою сечового міхура. Побороти хворобу жінці допоможе лише операційне втручання, вартість якого становить 366 тисяч гривень.

Жінці потрібно зібрати ще 300 тисяч для проведення необхідної операції. Тож доречною буде будь-яка допомога. Реквізити: картка Приват банк № 5168 7422 0683 8967 Кученьова Оксана.

У листопаді минулого року Оксана пройшла обстеження в онкологічному центрі "Клініка Спіженко", де жінці повідомили, що операцію потрібно зробити саме в цьому році, і бажано навесні або влітку, адже йде ускладнення на інші органи.

Відтак, за рекомендацією лікарів, жінка збирала кошти на операцію у Францї. Але вартість хірургічного втручання за кордоном для Оксани стала непідоймною (25400 євро). Тому в київському онкоцентрі повідомили, що провести операцію вони можуть в умовах своєї клініки. Втім, без робота-хірурга жодної гарантії результату від операції у клініці дати не можуть. Додамо, що в Україні такого апарату для проведення хірургічних операцій, як робот-хірург немає.

«Збори весь цей час йшли дуже повільно і стало зрозуміло, що таку величезну суму 25 400 євро чи не зібрати на операцію у Франції, а часу дуже мало», - додає Оксана.

Відтак, було прийнято рішення збирати кошти на операцію в клініці Спіженка «Центр онкології» вартість якої - 366 906 грн. Наразі зібрали вже 66 900 тис.грн.

Аби зібрати повну суму, жінка, яка під час хвороби виявила у себе хист до малювання, вирішила продавати власні картини на благодійних аукціонах. А допомогти у цьому взялись небайдужі українці у соцмережах. На сторінці Оксани збирається інформація про благодійні аукціони, лотами на яких є її картини, тож взяти участь в аукціонах можна тут. 

«Коли мене хвороба повністю посадила в будинку, довелося звільнитися з улюбленої роботи в 2008 році, я пішла в депресію, а потім намагалася знайти те, що б відволікало мене хоча б подумки від хвороби. Тому я почала писати картини, робити вироби, і захопилася», - розповідає Оксана.

Жінка додає, що тепер це її хобі, яке допомагає їй морально відійти від хвороби, та "піти з головою в світ фантазій".

«Трохи картин було продано моїм друзям, написано на замовлення, стала так само писати портрети і намагаюся далі в цьому розвиватися», - каже Оксана.

«До хвороби я була активною людиною, у мене було багато планів на це життя: професійно займатися танцями, навчитися вокалу, стати відомим художником, подорожувати, нести людям радість і добро, ну і звичайно ж стати гідною матір'ю і виростити прекрасних дітей, передати їм досвід і любов до життя, до світу, до людей - дуже сподіваюся, що ця прекрасна мрія колись здійснитися, якщо не повноцінно, то частково», - ділиться Оксана.

Реквізити для допомоги: картка Приват банк № 5168 7422 0683 8967 Кученьова Оксана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: