На Львівщині вшановуватимуть Героїв Небесної Сотні

a72ad90f6d667a5487d01ab9270bda16
tsn.ua

Заходи зі вшанування пам'яті відбудуться у рамках проекту «Герої поміж нас. Небесна Сотня».

Про це повідомляють у ЛОДА.

"Проект передбачає експонування виставки «Історії життя Героїв Небесної Сотні Львівщини»  та проведення мистецького заходу вшанування пам’яті кожного Героя Небесної Сотні. Основу її складуть стенди-життєписи, виготовлені минулого року в Музеї визвольної боротьби України за участі родин Героїв Небесної Сотні. Напрацьовано графік проведення згаданого проекту у школах області на друге півріччя цього та перше півріччя наступного навчальних років", - йдеться у повідомленні.

Відтак, перший захід відбудеться у Львівській спеціалізованій середній загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 28  із поглибленим вивченням німецької мови, що на вул. Тютюнників 2.

"Від 11 до 15 лютого у школі експонуватиметься виставка, а 15 лютого відбудеться вечір вшанування пам’яті випускника школи Героя Небесної Сотні, Героя України Володимира Бойківа за участі його рідних та друзів, родин Героїв Небесної Сотні Львівщини, учнів та педагогів, представників влади та громадськості (початок о 14:00 год.)", - зазначають у ЛОДА.

А наступний захід відбудеться в Солонківській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів імені Героя України Миколи Паньківа.

"Відкриття виставки та захід вшанування пам’яті Героя Небесної Сотні, Героя України Миколи Паньківа відбудеться 25 лютого", - додають у прес-службі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: