В «Укрзалізниці» хочуть зменшити кількість провідників у потягах

503e5066-65db-4ff3-8725-f7e3075489e7

«Укрзалізниця» має намір провести експеримент, в ході якого в деяких пасажирських поїздах далекого прямування кількість провідників буде зменшено з розрахунку два провідника на два вагона.

*партнерська публікація

Про це повідомляє «Прямий» канал з посиланням на Центр транспортних стратегій.

Як уточнили в УЗ, на даний момент на два вагона доводиться три провідника.

Експеримент щодо зменшення кількості даних співробітників буде проведено на поїздах з мінімальною кількістю зупинок і максимальною швидкістю.

«Проведення експерименту заплановано в першому півріччі 2019 року. Він не передбачає скорочення кількості провідників. У ході проведення експерименту будуть задіяні нові пасажирські вагони або вагони, які пройшли капітально-відновлювальний ремонт», - йдеться в повідомленні УЗ.

Даний експеримент спрямований на зменшення витрат «Укрзалізниці» на обслуговування пасажирів. При цьому в компанії відзначають, що якість обслуговування не постраждає.

«Крім того, в ході експерименту буде проведено аналіз функцій провідників з можливим подальшим їх переглядом. Даний підхід до обслуговування пасажирів апробували залізниці інших держав. Зокрема, Білорусь вже тривалий час застосовує норми обслуговування два провідника на два вагона», - відзначили в держкомпанії.

*партнерська публікація

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: