У Львові у сьоме пройде Форум місцевого самоврядування

Форум місцевого самоврядування у Львові щороку стає територією для обміну досвідом, обговорення та аналізу актуальних проблем та перспектив у сфері місцевого самоврядування, підвищення ролі органів місцевого самоврядування у забезпеченні розвитку держави.

VII Форум місцевого самоврядування буде відбуватися в Центрі Митрополита Андрея Шептицького, 15 березня 2019 року

Головними темами для дискусій та всезагального обговорення будуть питання перетворення результатів  децентралізації в підвищення якості життя громадян, про підзвітність та відкритість систем врядування. Також поговоримо про можливість реформування органів державної влади

Сьомий форум збере понад 200 учасників зі всієї України, реєстрація є обов’язковою та актуальною до 28 лютого 2019 року. Організаторами форуму є команда КУ Інституту міста, Львівська міська рада та міжнародні організації.

Олександр Кобзарев, директор Інститут міста, наголошує, на тому, що тема місцевого самоврядування є дуже актуальною для сучасного розвитку нашої держави. Місцеве самоврядування має в собі основу всіх економічних та соціальних перетворень держави, провідна роль міст  – підвищення рівня якості життя громадян, а також побудова демократії.

На форумі зустрінуться всі зацікавлені сторони, які так чи інакше впливають на темпи та результати реформи місцевого самоврядування: представники державної влади, представники Верховної Ради України, представники муніципалітетів та об’єднаних територіальних громад. Також учасниками форуму будуть міжнародні експерти та громадські активісти, які пропагують та створюють умови для якнайкращого виконання принципів децентралізації в України,” –  додає Олександр Кобзарев

Шукайте найактуальнішу інформацію про форум та його програму на офіційній фейсбук – сторінці організаторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: