Львівських перевізників перевірятимуть щотижня

dsc5092-b4077abe6cc32ce72e1a7b86d4b40b65

Управління транспорту ЛМР зобов’язали щотижня перевіряти стан транспортних засобів перевізників.

Відповідне доручення під час засідання виконавчого комітету ЛМР дав в.о. міського голови Львова Геннадій Васьків, передає кореспондент Дивись.info.

Як розповів заступник начальника управління транспорту Ігор Собенко, були проведені перевірки базах АТП-14630, ТзОВ «Фіакр-Львів» та ТзОВ «Міра і К».

Як пояснив Ігор Собенко, перевірки викликані тим, що після підвишення вартості проїзду, кількість скарг на роботу перевізників не зменшилася.

«Були виявлені суттєві недоліки: відсутність належної візуальної інформації, неналежний санітарний стан автобусів. Були виявлені нами старі наклейки про платне перевезення пенсіонерів в автотранспорті, не було інформацію про нову вартість проїзд, про школярів, які мають право на безкоштовний проїзд», – розповів Ігор Собенко.

За словами Ігоря Собенка, від початку року перевізникам уже виписали 50 штрафів.З яких 20 уже сплачені.  Розмір одного штрафу становить 1700 гривень.

Водночас, Геннадій Васьків заявив, що перевірки потрібно проводити частіше.

«Перевірок раз на місяць від управління транспорту є недостатньо. Прошу виїжджати до перевізників щотижня, а після цього нам подавати короткий звіт про те, скільки складено штрафів. Адже сьогоднішній тариф у повній мірі дозволяє забезпечити чистоту у маршрутках», – заявив в.о міського голови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: