Львівські патрульні влаштували "рейд" з виявлення наркотичних речовин (фото)

51515958_2000892140212548_4657688116054720512_n
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Цієї ночі до колег звернувся патрульний, який був не на зміні та повідомив, що на вулиці Петрицького ходить підозріла особа, яка може бути причетною до наркозлочинів.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Прибувши за вказаною адресою інспектори виявили 21-річного львів’янина з цілим «арсеналом» фасованих пакунків. За словами затриманого, це 13 таблеток MDMА екстазі та ще стільки ж пакетиків марихуани. Усі вони були запаковані характерно до того, як це роблять закладчики, які продають наркотики через інтернет. На місце події викликали слідчих Шевченківського відділу поліції та експерта.

Крім того, ймовірно заборонені речовини виявили у населеному пункті Рудно. Там стався конфлікт між власником житла та орендарем. Останній не хотів виселятися з житла, хоч і був попереджений за два тижні. Ним виявився 37-річний раніше судимий за розбій громадянин. Патрульні врегулювали конфлікт і в один момент помітили як чоловік викидає згорток. В пакеті була порошкоподібна речовина білого кольору. Він поводився і надалі агресивно, тому патрульні застосували кайданки і викликали слідчих Залізничного відділу поліції.

О третій годині ночі на вулиці Шевченка, в районі Рясне-2, екіпаж помітив як двоє осіб пришвидшили ходу при наближенні службового автомобіля поліції. Інспектори вирішили провести поверхневу перевірку і в 26-річного чоловіка виявили прозорий пакет з порошком білого кольору, купюру в якій була схована аналогічного вигляду речовина та пакет з подрібненою травою. На місце події викликали слідчих Шевченківського відділу поліції.

У тому ж районі менш ніж за годину, в поле зору поліцейських потрапив автомобіль Volkswagen Passat, який стояв із порушенням правил дорожнього руху. Підійшовши до транспортного засобу, побачили, що в салоні сидить двоє осіб. При спілкуванні з поліцейськими 26-ти та 28-річні мешканці Городоцького району поводилися підозріло і нервували. Під час поверхневої перевірки у них виявили металеву коробочку з сухою, подрібненою травою зеленого кольору. На місце викликали слідчих Шевченківського відділу поліції.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: