Мультиінструмент чи електронний драйв: чим дивуватиме перший півфінал Нацвідбору на Євробачення-2019

Eurovision_2016_Ukraine_national_selection1

У суботу, 8 лютого, відбудеться перший півфінал Національного відбору на Євробачення-2019. Початок о 19:00.

Нагадаємо, що трансляція відбуватиметься на каналі СТБ та UA:Перший. Членами журі Нацвідбору цьогоріч є Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов.

Відтак у першому півфіналі візьмуть участь:

The Hypnotunez


Постійні зміни учасників не дозволяли гурту повноцінно розвиватись і знайти свою хвилю, поки The Hypnotunez повністю не сформувався. Тож тепер, аби виступити на Нацвідборі хлопці вирішили вражати. Вони зазначили, що для конкурсної пісні зміксували "краще з кращого", а саме свінг, R'n'B, панк і гаражний стиль."Підтримайте альтернативу українському шоу-бізнесу", - закликають учасники гурту.

LETAY


Учасники гурту свою конкурсну пісню описують так: "Життя швидкоплинне. Ніхто не знає, що буде завтра. Часом за мріями про майбутнє ми не цінимо те, що відбувається з нами сьогодні, щодня, щохвилини… Хоча це і є наше реальне життя. Особливо, коли поруч справжнє Кохання"

VERA KEKELIA


Композиція співачки про те, що кожен з нас в силах створити свій WOW-світ, світ в якому хочеться жити, прямо зараз. "Не відкладайте свої мрії в довгий ящик, повірте в себе і в свої сили. Адже за вірою приходять зміни на краще. І, пам'ятайте, кожен з вас гарний, кожен з вас прекрасний, а найголовніше - досить сильний, щоб змінювати своє життя і світ навколо", - коментує свою пісню Віра Кекелія.

ЦеШО

Учасники гурту ЦеШо позиціонують себе як соціальний рейв-бенд. Музиканти заявляють, що хочуть відриватися і роблять музику, яка «качає».

YUKO


"Ми вирішили не створювати пісню спеціально під Євробачення, а також не використовувати англійську мову, оскільки це сильно вдарить по самобутності музики, а також перекреслить автентичність фольклорного тексту.
Віримо, що тільки з музикою, створеної без думок про формат, можливо добитися найвищих результатів", - повідомляють учасники гурту.

MARUV

«Прошу зауважити, я не з лякливих людей! Тому для мене це просто виклик. Можливість зробити щось нове, цікаве і вийти за рамки свого комфорту», -коментує свою участь у Нацвідборі співачка.

Brunettes Shoot Blondes

Задля конкурсної пісні група відновила зламаний, старовинний рояль, перетворивши його у мультиінструмент, що містить 20 інструментів. Музиканти придумали ідею створення апарату, який міг би відтворювати різні інструменти, що містяться в ньому, просто граючи на клавішах. Тому, під час гри на фортепіано, молотки б'ють маримбу, бубон, тарілки або навіть кастаньєти. Існують також спеціальні механічні пристрої, що дозволяють грати на віолончелі, скрипках і органі.

BAHROMA


«Це історія про моїх близьких, рідних людей, яких життя розкидало по всій Земній кулі. Нас розділяють тисячі кілометрів, кордони, часові пояси ... Але, незважаючи на все це, ми завжди з ними залишаємося разом. «Назавжди-навсегда». Мені здається, я писав її все життя », - описує свою пісню лідер групи BAHROMA.


Нагадаємо, фінал Національного відбору на Євробачення-2019 відбудеться 23 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: