У Львові вперше відбудеться конкурс краси «Місіс Східна Європа 2019»

54296856
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Рада повідомити про те, що я отримала повноваження Національного директора міжнародного конкурсу краси для жінок «МІСІС СХІДНА ЄВРОПА / MRS. EASTERN EUROPE», який вперше відбуватиметься у Львові.

Переможниця конкурсу отримає почесний титул «Місіс Східна Європа 2019/Mrs. Eastern Europe 2019», який представлятиме на всесвітньому конкурсі "MRS WOMEN of UNIVERSE 2019", що відбуватиметься в ЛАС-ВЕГАСІ в червні місяці 2019 року, пише Уляна Оксенюк.

На данном изображении может находиться: 1 человек, часть тела крупным планом и текст

Одже, дорогі жінки, кому від 25-45 років, у вас з'явилася унікальна нагода розпочати новий етап у своєму житті, адже дані заходи, це не лише красива подія, яка залишить враження та спогади на усе життя, це не лише втілення дитячої мрії, але це колосальний досвід та величезний поштовх для реалізації своїх проектів, цілей та досягнень. Це унікальна можливість вийти за межі міста, країни, заявити про себе на світовому рівні, розпочати новий етап свого розвитку, кар'єри та свого життя.
Одже, хто хоче разом зі мною і моєю найкрутішою командою кращих з найкращих пройти увесь шлях від приготувань до поїздки у Лас-Вегас, щоб поборотися за звання "Woman of Universe", зголошуйтеся!

Також, важливо зазначити, що даний конкурс "Mrs. Eastern Europe " буде присвячений соціальній програмі "Відповідальне батьківство", головною метою якої є підтримка дітей з неблагополучний сімей, а саме сприяння отримання якісної освіти, розвитку талантів, допомоги реалізації освітніх мрій діток.
Тому запрошую до співпраці навчальні заклади, керівників творчих гуртків, викладачів і всіх, хто хоче долучитися до проекту "Відповідальне батьківство".

За детальною інформацією щодо участі в конкурсі та співпраці, звертайтеся до Уляни Оксенюк. в пп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: