На Львівщині водій за кермом "Opel" врізався в електроопору

Безымянный111
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

На дорогах Львівської області впродовж минулої доби сталися 32 ДТП

На автошляхах Львівщини 9 лютого сталися 32 дорожньо-транспортні пригоди: 17 – у Львові, 15 – в області, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

В одній з ДТП, яка трапилася о 00.20 на вулиці Трускавецькій у місті Стебник, постраждав водій транспортного засобу, 25-річний мешканець Трускавця.

Він, керуючи автомобілем «Опель Корса», не впорався з керуванням, виїхав на ліве узбіччя та здійснив наїзд на електроопору. Медики діагностували у нього «забійну рану голови, забій лицевого черепа».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

За наслідками інших ДТП складено 31 адміністративний протокол за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: