Львівщина розширить співпрацю з Румунією

2_1549877567_3500x2333_1_0

Про це повідомляють у ЛОДА.

Відтак, сьогодні, 11 лютого, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із Генеральним консулом Румунії в м. Чернівці Іриною-Лореданою Стенкулєску, аби напрацювати напрями подальшої співпраці.

«Ми вдячні за незмінну позицію Румунії у питаннях суверенітету та територіальної цілісності України, а також у підтримці євроінтеграційних прагнень України. Сподіваюсь у вашій особі здобути доброго друга для Львівщини. Двостороння співпраця зажди дає більше позитивних результатів. Варто поглибити зв’язки між підприємцями Львівщини та румунським  бізнесом. На Львівщині відбувається багато знакових економічних подій. Хотілося би бачити активнішу участь румунських підприємців на нашому Міжнародному економічному форумі», - зазначив голова ЛОДА.

У відповідь Генеральний консул Румунії запевнила у подальшій підтримці євроінтеграційних процесів України як стратегічного партнера Румунії.

«Ідея поглиблення економічної співпраці – є на часі, адже це сприяє динамічнішому розвитку обох сторін.  Окрім того, нам варто переймати досвід один в одного. Україна зараз перебуває в історичному періоді, коли творяться доленосні рішення, тож нам є чогму повчитися», - повідомила Ірина-Лоредана Стенкулєску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: