На Львівщині підлітки зі зброєю напали на таксиста та викрали його автомобіль (фото)

taksi

Зловмисники – троє мешканців Червонограда віком від шістнадцяти до двадцяти років.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

"У Сокальське відділення поліції 9 лютого за допомогою звернувся 18-річний мешканець району, таксист. Хлопець повідомив, що близько 23.05 на околиці одного з сіл у Сокальському районі на нього напали невідомі зловмисники, побили його та заволоділи його автомобілем «Фіат Стіло». При цьому нападники, обличчя яких були закриті масками, здійснили кілька пострілів з невідомої зброї", - йдеться у повідомленні.

«За кілька годин у гаражі на території домогосподарства, що належить матері одного з зловмисників, поліцейські виявили автомобіль потерпілого, а невдовзі встановили особи трьох причетних до скоєння цього злочину», - розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетні двоє мешканців міста Червоноград віком 18 та 19 років, котрі затримані в порядку ст.208 КПК України і яким суд невдовзі обере міру запобіжного заходу. Також встановлено особу їх 16–річного спільника, котрий мешкає у тому ж місті.

Нагадаємо, санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

«Затриманим вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Щодо їх спільника – поліцейські зараз його опитують в присутності батьків та проводять слідчі дії. Усі хлопці раніше не притягувались до кримінальної відповідальності, двоє з них здобувають професійну освіту. Зараз ми встановлюємо причини, що спонукали їх до скоєння цього злочину, а також обставини події», - додав Тарас Сабанюк.

Також у поліції зазначили, що зброю, якою скористались зловмисники – предмет, схожий на пістолет іноземного виробництва, вилучили та скерували в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України для проведення експертизи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: