Шоколадна країна та солодощі з передбаченням:  що чекає львів’ян на Святі шоколаду

IMG_6428-630x420

Свято Шоколаду у версії LOVE EDITION відбудеться 14−17 лютого з 12.00 до 18.00 год. в Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17).

Повідомляють у ЛМР.

Зазначається, що кожен відвідувач свята отримає в подарунок шоколад, що передбачає майбутнє та горнятко гарячого какао.

"Тонни найсмачнішого шоколаду, майстер-класи від знаменитих шоколатьє, "Шоколадна Церемонія" для усіх закоханих, які бажають одружитись або освідчитись, Шоколадний ярмарок та "Дитяча шоколадна країна": цікаво та смачно буде і дорослим, і діткам", — розповідають організатори.

Також організатори зазначають, що на святі можна буде і продегустувати солодощі, і купити, і попросити красиво оформити в якості подарунка близьким і рідним.

«Не забули організатори і про самих маленьких відвідувачів - для них на Chocolate Love Editionбудуть окремі майстер-класи, пов'язані з історією появи цього продукту і цікавими випробуваннями», - йдеться у повідомленні.

Також на заході будуть шоколадні скульптури, створені майстрами-віртуозами, серед яких слід виділити такі:

  • 9-метрова коробка цукерок;
  • 5-метровий млин;
  •  3-метровий ведмідь.

«А для тих, хто сміливіший, вірить в свої сили і удачу, буде спеціальний конкурс - «Домашній кондитер». Участь можуть брати не тільки професіонали. Це змагання швидше придумано для аматорів, які просто хочуть розважитися. За обмежений час хлопці роблять свої кулінарні шедеври, після чого їх пробують і оцінюють компетентні журі», - додають організатори.

Також на святі можна буде скуштувати найрізноманітніші види шоколаду з незвичайними (перець, карамель, алкоголь, сушені фрукти і ягоди) і звичними наповнювачами (кокос, мигдаль, кедр, фундук, імбир, цукати, родзинки), так і без них (просто молочний, чорний білий).

Квитки на свято можна купити тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: