Британський парламент знову голосуватиме щодо Brexit 27 лютого

630_360_1509976569-7784

Велика Британія продовжує переговори з Європейським Союзом щодо внесення змін до угоди про Brexit. Після завершення переговорів в Палаті громад відбудеться ще одне голосування.

Прем’єр-міністерка Тереза Мей зазначила, що, якщо до 26 лютого не вдасться досягнути домовленості щодо угоди, уряд внесе до парламенту ще одну пропозицію, за яку депутати голосуватимуть 27 лютого, передає Громадське.

«Вірі в демократію буде завдано великої шкоди, якщо Brexit не відбудеться. Нам всім потрібно набратися сміливості, щоб домогтися змін, які вимагає Палата громад, і вчасно реалізувати Brexit», — наголосила Мей.

Британський прем’єр повідомила, що продовжить вести переговори з лідерами ЄС «упродовж всього цього тижня».

Мей додала, що вважає розумним просити про внесення змін в «запасний механізм» щодо ірландського кордону, оскільки і Британія, і ЄС хочуть уникнути його використання.

Опитування у Великій Британії показало, що 53% респондентів виступають за те, щоб Мей відстрочила Brexit, 49% вважають, що Brexit без угоди стане економічною катастрофою. Приблизно 23% незгодні з цією заявою. Опитування проводили з 4 по 8 лютого, під час нього опитали 1503 жителів Великої Британії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: