На Соборній відкрили пішохідний перехід, який сьогодні ж закривали

51861140_2447170541977556_2154295831203676160_n

На площі Соборній повернули пішохідний перехід, який почали огороджувати ще сьогодні.

Як повідомив заступник міського голови Львова, члена виконавчого комітету ЛМР Андрія Москаленка, було прийнято рішення про поновлення пішохідного переходу на площі Соборній, який згідно рішенням Міська комісія з безпеки дорожнього руху №11 від 21.11.2018 був сьогодні закритий.

За його словами, наразі розробляється проект безпечного пішохідного переходу на цій ділянці. Після того, як він буде розроблений, його винесуть на обговорення.

«Міська комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення убезпечити перехід (відомий факт). Згідно рішення комісії - замовлено профільним департаментом проект безпечного переходу (про це вже відбулась окрема нарада після засідання комісії). Безпечний перехід - це не обов`язково про закриття. Поки проект не розроблено - перехід працює як і працював. Сьогоднішній інцидент із закриттям-відкриттям - від імені Львівська міська рада прошу вибачення за неузгодженість дій. Відповідні висновки буде зроблено», - написав Москаленко.

Нагадаємо, що 31 жовтня на площі Соборній трапилась смертельна ДТП, у якій загинула пенсіонерка, що потрапила під колеса КамАЗа. Після цієї ДТП депутат міськради Юрій Кужелюк звернувся до комісії з безпеки дорожнього руху з пропозицією ліквідувати пішохідний перехід у цьому місці. Більшість членів комісії проголосували за ліквідацію пішохідного переходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: