Романтична ковзанка чи короткометражки про кохання: що підготував Львів на День святого Валентина

bokeh-2594745_1280-1

Найромантичніший день у найромантичнішому місті. Здавалось би, у День Святого Валентина достатньо лише прогулятись зі своєю коханою людиною затишними вуличками Львова, попиваючи ароматну каву. Але ІА Дивись.info радить провести цей день так, аби ви змогли запам'ятати його надовго. Відтак, до вашої уваги топ-10 найкращих подій Львова у День усіх Закоханих.  

Щороку у День святого Валентина закохані по всьому світу прагнуть присвятити цей день лише своїм половинкам, і провести його якомога романтичніше. Відтак, ІА Дивись.info підготувала для вас добірку із найкращих, на наш погляд, подій, які відбудуться у цей день у Львові.

Концерт Lords of the Sound

У День всіх закоханих у Львівській опері на львів'ян чекає святкова програма «Love Story»: найромантичніша музика у виконанні оркестру Lords of the Sound.

"Кожна жінка мріє провести День Закоханих особливо, очікує казковості, бажає вражень та емоцій. І Lords of the Sound влаштують для вас справжній симфонічно-романтичний вечір", - зазначають організатори. У виконанні українського оркестру львів'яни зможуть почути хіти світової музики з репертуару Ed Sheeran, Whitney Houston, Gloria Gaynor, Sting, тощо. Також настрій створюватимуть саундтреки з найромантичніших кінофільмів: Майстер і Маргарита, Зоряні війни, Сутінки, Титанік, Привід Опери, Ромео та Джульєтта, Амелі, Мулен Руж, Запах жінки, La La Land, Багряний пік та інші.

"А особливим дарунком стане блок ліричних рок- балад гурту SCORPIONS", - додають організатори.

Концерт LUMOS Orchestra

У Палаці Мистецтв відомий симфонічний оркестр LUMOS Orchestra розповідатиме власну легенду про кохання найромантичнішою мовою - мовою музики.

На концерті лунатимуть пісні з таких мюзиклів, як "Ла Ла Ленд", "Титанік", "Форест Гамп", "Вічне сяйво чистого розуму", "Великий Гетсбі", "Мулен Руж", "Форма Води", "007: Координати „Скайфолл“, "Віднесені вітром", "500 днів літа", "Красуня та чудовисько", "Легенда про піаніста", "Ромео та Джульєтта", "Чужоземка", "Особистий охоронець", "Перл-Гарбор", "Армагеддон".

Концерт гурту KAZKA

У найромантичніший день львів'яни зможуть наживо відчути магію гурту KAZKA. Український гурт вже встиг стати «Проривом року» за версією музичної премії M1 Music Awards, першим україномовним гуртом, що потрапив до всесвітньовідомого чарту SHAZAM та рекордсменом серед українських артистів в YouTube.

"Піти на цей концерт потрібно, аби почути дебютний альбом групи, побачити на власні очі «Відкриття року» музичної премії YUNA та дозволити собі в цей вечір бути не святою", - зазначають організатори. Концерт українського гурту відбудеться у Malevich Concert Arena.

Концерт Сергія Бабкіна

Музикант, актор, тренер-переможець проекту «Голос країни-8» Сергій Бабкін у День усіх закоханих представить у Львові свій перший повністю україномовний альбом «Музасфера».

"До трек-листа платівки увійдуть легендарні «Де би я», «Хто далі йде» і ще 12 нових пісень, що створюють неймовірну атмосферу, в яку можна буде зануритися на концерті: світ ідей, музики та містики Бабкіна", - повідомляють організатори концерту.

Концерт відбудеться в приміщенні театру ім. Марії Заньковецької.

  Концерт МЕРІ

14 лютого у львівському клубі Picasso відбудеться великий святковий концерт популярної української рок-групи «Мері». Всі пісні, від яких щемить серце, - «Сестра», «Ромео», «Меридіани», «Kiss на Біс», «Малятко», Miss - і багато інших хітів прозвучать цього вечора для закоханих сердець.

                                                Свято Шоколаду

На святі львів'ян та гостей міста чекають різноманітні майстер-класи, ярмарки-виставки, і прості затишні зустрічі.

На святі можна буде продегустувати солодощі та найрізноманітніші види шоколаду з незвичними та традиційними наповнювачами, а також купити їх, чи попросити красиво оформити в якості подарунка близьким і рідним.

Кінопоказ найромантичніших короткометражок

Для більшості закоханих найромантичніше місце для побачень це кіно. Відтак, саме для прихильників кіно у Львові на День усіх закоханих відбудуться перегляди найромантичніших короткометражок.

«100 хвилин любові» - зворушливі, добрі та смішні історії про почуття, яке всі мріють знайти. У кінопалаці в цей вечір містяни зможуть переглянути фільми, що отримали нагороди МКФ та варті того, щоб насолодитися ними на свята. У програмі: "Кохайтесь!", "Любовна", "Бог кохання", "Паперовий роман", "Готель Шевальє", "97 %", "Секс на даху", "Крапля крові", "Відповіді", "Самотня планета".

Перегляди розпочнуться о 19 год у Кінопалаці, що на вул. Театральна 22, та о 20:00 у Кінопалаці Коперик, що на вул. Коперника, 9.

   Романтична ковзанка

Вже з 14 лютого львів'ян запрошують на романтичну ковзанку в парку ім. Б.Хмельницього. Львів'ян чекають яскраві фотозони, світлове 3D-шоу на льоду, незвичайна ілюмінація, приємна музика, комфортні зони відпочинку і, звісно, сама ковзанка (до речі, єдина кругла ковзанка в Україні).

Відвідування ковзанки безкоштовне. Необхідно лише залишити на час катання заставу або документ, що засвідчує вашу особу, щоб отримати спеціальні ковзани для приємного катання.

  День святого Валентина у стилі Латина

Якщо ви хочете відзначити День святого Валентина не так, як усі, то у ресторані Park.Art of Rest ви маєте змогу зануритись у це свято у стилі Латина.

Львів'ян та гостей міста чекатимуть тематична фотозона та декор, майстер-клас з Бачати та Сальси від LeoDance та латино-американська музика увесь вечір. Вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: