Суд не передав в АРМА арештоване майно Продана

195055

Суд відмовив НАБУ і САП в передачі в управління Національного агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) арештованого майна у справі за підозрою колишнього виконувача обов'язків голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана.

Відповідне рішення ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

Як повідомили в САП, правоохоронці просили передати в управління АРМА майно, на яке публічним рішенням суду було накладено арешт. Як відомо, суд наклав арешт на квартиру рідної сестри Продана Валентини Когут загальною площею 107,7 кв. м. в житловому комплексі «Лідер»; житловий будинок його матері; майнові права на дві квартири довіреної особи Продана, а саме кума Максима Павицького; дві двокімнатні квартири площами 82,2 та 76,8 кв. м, а також нежитлове приміщення площею 206 кв. м, які належать підконтрольному екс-керівнику ДФС ТОВ «Ріал Естейт ДіСі Лтд». Колишнім директором і одним із засновників цієї фірми була Людмила Павицька, дружина кума Продана.

Наразі в реєстрі судових рішень оприлюднена лише резолютивна частина ухвали, а тому мотивація такого рішення поки що невідома.

Нагадаємо, суд призначив експертизу квартири дружини Продана. Раніше суд зняв браслет з екс-голови ДФС і повернув йому закордонні паспорти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: