Кабмін спростив процедуру розмитнення «євроблях»

113286 (1)

При митному оформленні та першій реєстрації на рівні з сертифікатами відповідності тепер будуть використовувати технічний паспорт країни останньої реєстрації.

Кабінет міністрів України на засіданні 13 лютого спростив процедуру митного оформлення автомобілів на іноземній реєстрації – так званих євроблях. Про це повідомляє 112.ua.

Повідомляється, що одним із стримуючих факторів митного оформлення «євроблях» є складна і тривала процедура сертифікації, в тому числі для підтвердження відповідності екологічним нормам. Водночас, що без результатів такої сертифікації авто не може бути розмитнено.

З метою спрощення підтвердження відповідності такого автомобіля екологічним нормам при митному оформленні та першій реєстрації на рівні з сертифікатами відповідності тепер будуть використовувати технічний паспорт країни останньої реєстрації.

Нагадаємо, митниці ДФС в період з 25 листопада 2018 року по 31 січня включно оформили за новими пільговими умовами більш як 65 тисяч автотранспортних засобів з іноземною реєстрацією, які було ввезено в Україну з 1 січня 2015 року і до набрання чинності нових правил ввезення таких автомобілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: