Ще один кандидат у президенти заявив, що вніс 115 тисяч за скандального поліцейського

4121e45-vilkul-platizhne-doruchennya (1)

Кандидат у президенти Олександр Вілкул заявив, що вніс 115 тисяч гривень застави за поліцейського Василя Мельникова, підозрюваного у побитті члена С14.

Про це інформує УП.

Раніше про такий же крок зі свого боку заявив інший кандидат у президенти Ілля Кива.

Вілкул написав: «Я вніс 115 тисяч гривень застави за поліцейського Василя Мельникова. Того самого, який «лягай, Бандеро». Не тому, що «Бандера», а тому що «лягай».

«Поліцейський виконував свій обов'язок. В екстремальних умовах. Коли бойовики напали конкретно на Подільський райвідділ», – заявив представник «Опозиційного блоку».

Вілкул стверджує, що вніс заставу, адже хоче «побудувати правову державу, в якій кожен має право на захист – незалежно від політичної кон'юнктури керівництва країни».

Вілкул також зізнався, що дізнався про ситуацію вже серед ночі, приїхавши в Херсон, а організував оплату застави його адвокат Олег Бабич.

Нагадаємо, 9 лютого на Контрактовій площі у Києві поліція затримала групу молодиків із символікою С14, у яких при собі нібито були ножі, газові балончики і пістолет. У С14 заявили, що їхні активісти брали участь в акції «Хто замовив Катю Гандзюк?».

При затриманні сталася сутичка, поліцейські били затриманих, а один із них навіть крикнув: «Лягай, бандера!».

12 лютого Печерський райсуд Києва ухвалив узяти під варту на 2 місяці поліцейського Василя Мельникова, якого підозрюють у побитті представника С14. Суд також передбачив звільнення в разі внесення 115 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: