Доставка субсидій «Укрпоштою»: коли і як отримають виплати пенсіонери

14-ukrposhta

Компанія «Укрпошта» в березні-травні 2019 року розпочинає доставку монетизованих субсидій на оплату житлово-комунальних послуг понад мільйону пенсіонерів.

*партнерська публікація

Також компанія доставить кожному одержувачу субсидій (близько 4 млн осіб) персональне повідомлення щодо нарахування субсидії і механізму виплати. Про це повідомляє «Прямий».

Під час пілотного проекту «Укрпошта» буде доставляти субсидії близько 1,1 млн пенсіонерам, які отримують пенсії через «Укрпошту», і максимально сприяти своєчасному отриманню платежів за надані комунальні послуги.

Зазначається, що наразі проходить процес підписання необхідних угод з Пенсійним фондом.

Всім пенсіонерам, яких обслуговує «Укрпошта», листоноші доставлять субсидії готівкою в день отримання пенсії.

Таким чином, пенсіонери зможуть не витрачати додатковий час на відвідування поштового відділення і вчасно оплатити комунальні послуги.

Термін дії пілотного проекту - березень-травень 2019 року. За результатами аналізу ефективності проекту буде прийматися рішення щодо його подальшого впровадження.

Субсидії будуть виплачуватися щомісяця за попередній календарний місяць (у березні - за лютий, в квітні - за березень, в травні - за квітень).

«Ми готуємо мережу для безперебійного забезпечення виплат субсидій тим, хто буде отримувати їх в готівковій формі через "Укрпошту". Жодних змін чи незручностей клієнти не відчують», - цитується в повідомленні генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

Нагадаємо, в рамках монетизації, кошти за лютий отримувачам субсидій виплачуватимуть через «Укрпошту» або на рахунок в «Ощадбанку» з 4 по 25 березня.

*партнерська публікація

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: