Мерія Львова запросила не того очільника СБУ для звіту щодо розслідування подій Ночі Гніву

b02cfc3f-cb4d-4f57-a8f5-9a8de6ceb3dd

Секретар міськради Анатолій Забарило чомусь вирішив запросити на засідання генерала Андрейчука, який вже два роки як не працює у львівському управлінні. 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав речник управління СБУ у Львівській області Олег Александров.

«Львівські ЗМІ пишуть, що вчора силовики не прийшли в мерію, щоб прозвітувати про розслідування через події у Ніч гніву. Депутати обурюються, ніби такого "собі не дозволяли навіть за часів Кучми і Януковича". Не знаю, як там було за часів Кучми-Януковича, і які причини були у колег-правоохоронців, але діючі представники СБУ не прийшли тому, що їх просто не запрошували. Секретар міськради пан Анатолій Забарило чомусь вирішив запросити на засідання генерала Андрейчука, який вже два роки як не працює у львівському управлінні», - написав Александров.

Як повідомляла ІА Дивись.info, у четвер, 14 лютого, представники Нацполіції, прокуратури та СБУ не з’явилися на сесію ЛМР, куди були запрошені, щоб проінформувати депутатів про хід розслідування  кримінальних проваджень, відкритих за подіями «Ночі гніву» 2014 року.

З усіх правоохоронних структур лише від Нацполіції вдалося отримати якесь пояснення. У листі від управління Нацполіції йдеться, що триває досудове розслідування у кримінальному провадженні. При цьому депутатам пояснили, що не можна розголошувати інформацію про хід розслідування.

Нагадаємо, так звана Ніч Гніву у Львові відбулась з 18 на 19 лютого 2014 року. Тоді активісти трощили приміщення, розбивали вікна та двері. Увірвалися до будівлі головного управління міліції, приміщення прокуратури, штурмували обласне управління СБУ, Галицький райвідділ поліції, міське ДАІ. Під час погромів викрали та спалили чимало документів, зокрема, і кримінальних справ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: