Суд у справі Супрун: суддя Сергій Каракашьян взяв самовідвід

c2165fbd-cf5c-43d3-9fef-06c214a000a3

Суддя Окружного адмінсуду Києва Сергій Каракашьян взяв самовідвід у справі в. о. міністра охорони здоровʼя Уляни Супрун.

Про це пише LB.ua.

Після заяви про самовідвід суддя пішов до нарадчої кімнати. Перед цим нардеп Ігор Мосійчук, який ініціював позов проти Супрун, написав у Facebook, що розгляд справи почався з того, що суддя Каракашьян зробив заяву про тиск на суд з боку Кабінету міністрів та Супрун, і в зв’язку з цим вийшов до нарадчої кімнати вирішувати питання про самовідвід.

На початку лютого Супрун заявила, що Мосійчук подав проти неї два позови, у тому числі — позов за відсутність у неї повноважень до виконання обов'язків міністра. В. о. міністра додала, що Окружний адмінсуд Києва вже розглядав подібні позови і не задовольнив жоден з них.

Незважаючи на це, 5 лютого цей суд відсторонив Супрун від виконання обовʼязків міністра до остаточного рішення суду за позовом нардепа Ігоря Мосійчука.

14 лютого Окружний адмінсуд Києва не задовольнив клопотання уряду, але скасував за власною ініціативою тимчасову заборону Уляні Супрунвиконувати повноваження міністра охорони здоров'я.

Мосійчук заявив, що має намір доповнити свої вимоги в позові проти Супрун і збирається домагатися її звільнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: