У Львові не виявили вибухівки у приміщенні букмекерської контори

1468599288-5069

15 лютого, близько 10:57 год., на телефон служби 102 зателефонувала невідома особа та повідомила про замінування букмекерських кантор «Фаворит-Спорт» та «Парі-матч» на території всієї України.

15 лютого, близько 10:57 год., на телефон служби 102 зателефонувала невідома особа та повідомила про замінування букмекерських контор «Фаворит-Спорт» та «Парі-матч» на території всієї України.

Як інформує прес-служба Львівської міськради, на території м. Львова знаходиться приблизно 40 таких відділень. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось, передає прес-служба Львівської міськради.

Підрозділами сил ЦЗ області і міста Львова було проведено обстеження приміщення букмекерської контори «Фаворит-Спорт» у м. Львові на вул. Винниченка, 4 (Личаківський район).

О 12:00 год. обстеження приміщення та прилеглої території було завершено. Вибухового пристрою не виявлено. Від подальшого обстеження решти приміщень представники «Фаворит-Спорт» та «Парі-матч» відмовились. Проводяться заходи з виявлення особи, яка надала хибне повідомлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: