У Львові презентували календар «Звитяг українського війська»

2AFBF22C-6DB6-43CD-94F7-3188C1FA6C54

Сьогодні, 15 лютого, презентували календар "Звитяг українського війська", на світлинах якого зображені військовослужбовці Збройних сил України, учасники антитерористичної операції.

Сьогодні, 15 лютого, презентували календар "Звитяг українського війська", на світлинах якого зображені військовослужбовці Збройних сил України, учасники антитерористичної операції.

У ЛОДА повідомили, що календар складається з 12 світлин.

На лютневій сторінці зображений Тимур Баротов - позивний «Морпіх», капітан ІІ рангу запасу, підполковник, боєць батальйону «Айдар».

У повідомленні йдеться, що основна ідея календаря - донести до молоді та сучасного покоління ключові події історії та показати досягнення українського війська.

Фото: прес-служба ЛОДА

«Українське військо славиться з княжих часів. Основний задум календаря - показати тяглість військової історії та перемоги, які воїни здобували. Ми пишаємося нашими сучасними воїнами, які є борцями за незалежність. За останні чотири роки армія стала  сильною, з новим Гімном, який співали ще сто років тому члени ОУН і агресор добре розуміє, що нас не легко здолати. З такими людьми як українські воїни ми зможемо відстояти свою державу», - зазначив директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Андрій Ковальський.

Фотографії, на яких зображені наші захисники розповсюдять, починаючи від спортивних закладів і завершуючи народними домами, освітніми закладами.

"Ми завжди були патріотами і в усіх історичних подіях ми не нападали,а обороняли себе. Ми зараз починаємо вивчати дійсно правдиву історію, цей календар створений для нашої молоді, яка є майбутнім. Ми йшли туди зупинити ворога, щоб тут наші діти, рідні, батьки могли спокійно жити. Перемога обов'язково за нами", - повідомив боєць добровольчого батальйону «Айдар» Тарас Маслянко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: