Другий півфінал нацвідбору на Євробачення 2019: чим вражатимуть учасники сьогодні

esc_revamp_main

Сьогодні, 16 лютого, відбудеться другий півфінал національного відбору на Євробачення 2019.

Додамо, що пряма трансляція відбуватиметься на каналі СТБ та UA:Перший.

Нагадаємо, за результатами першого ефіру у фінал пройшли: Brunettes shoot Blondes, MARUV та YUKO. Відтак, редакція ІА Дивись.info пропонує вам послухати всі пісні сьогоднішніх учасників нацвідбору, аби обрати для себе фаворита.

 

Ivan NAVI 

Пісня «All For The Love» є першим синглом з англомовного EP артиста і саме з нею український співак Ivan NAVI побореться за право стати представником від України на Євробаченні-2019.

ANNA MARIA

ANNA MARIA – це дует сестер-близнючок Анни і Марії Опанасюк, які виконують авторську музику в стилі поп-рок, інді та фанк. Популярність співачкам принесла перемога у телепроекті «Шанс». На нацвідборі дівчата виконають пісню "My road".

KAZKA

Учасники музичного гурту, який грає в стилі experimental pop кажуть, що "Apart" – це особиста історія відносин, страхів і подолань.

"Це пісня-маніфест: кохайте без шаблонів! Незважаючи на статус, зріст, вагу, соціальні відмінності, нав'язані іншими правила і форми. Кохайте кого завгодно, але обов’язково всією душею", - коментує солістка гурту Олександра Заріцька.

KiRA MAZUR

"...я намагаюся бути абсолютно чесною з собою, з людьми, зі своїми слухачами, пишу пісні сама, і кожна з них – це справжні почуття, що відображають мій внутрішній стан... Коли всередині з’являється те, що приховати вже неможливо, воно виходить назовні", - коментує свою пісню співачка.

LAUD

"2 Дні - це лірична балада. Як і більшість моїх пісень, вона про кохання, про романтичні відносини, а якщо точніше, про розлуку з коханою дівчиною. На відборі я заспіваю її українською, але ми працюємо і над англомовною версією", - зазначає виконавець.

KHAYAT

Амбіційний український виконавець поєднує у своїх музичних творах українську стилістику виконання і сучасне звучання. Сьогодні співак представить пісню "Ever".

Braii

Український колектив Braii виступатиме з піснею «Maybe», відеокліп знімав його популярний режисер Таню Муіньо.
Пісня «Maybe» – це перший сингл із лонгплею Braii, реліз якого очікується на початку березня цього року.

Freedom-jazz

«Ми такі щасливі нарешті поділитися з вами нашим неймовірним витвором! «CUPIDON», який ми представимо на Нацвідборі на Євробачення, вилетів у світ на своїх білосніжних крилах з повною обоймою стріл кохання! Тому відкривайте швидше йому свої серця і вушка!» – повідомляють учасниці гурту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: