У Львові відбулися регіональні змагання першого в Україні дитячого футбольного турніру «Кубок Довіри»

51949026_262174604695413_5454243436649512960_n
Фото: Світлана Добровольська

Участь у змаганнях взяли 18 шкільних команд, які тренували працівники поліції Львівщини. Також відбувся товариський матч між командами поліцейських, журналістів та зіркових гостей.

Про це повідомляє речник поліції Світлана Добровольска.

Поєдинки відбулися сьогодні, 16 лютого, в приміщенні СК «Інтерспорт». Переможцем змагань стала збірна команда учнів шкіл Городоцького району «Авіатор», яку тренували працівники ювенальної превенції капітан поліції Оксана Давид та старший лейтенант поліції Іван Теравський.. У матчі за перше місце «Авіатор» обіграв збірну команду учнів Стрийського району «Скеля»,(тренери - працівники ювенальної превенції капітан поліції Ганна Блюсович та старший лейтенант поліції Лілія Дячишин). Третє місце посіла команда учнів СЗШ №68 міста Львова «Залізяки», (тренери – працівники ювенальної превенції капітани поліції Мар’яна Петрів та Олег Пукій).

На данном изображении может находиться: 2 человека

Крім нагород, які отримала команда «Авіатор», вона здобула право представляти Львівщинув фіналі «Кубку Довіри», який відбудеться у Києві.

«У жовтні 2018 року було відібрано 40 поліцейських, які пройшли спеціалізовані тренінги, навчилися спілкуванню з дітьми та як працювати в команді. Було створено 18 команд, які брали участь у змаганнях. Цей досвід є важливим для налагодження довірливих стосунків між дітьми та правоохоронцями.

На данном изображении может находиться: 5 человек, люди стоят

В подальшому ми і надалі будемо працювати у цьому напрямку», - зазначив т.в.о. начальника управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції Львівщини підполковник поліції Роман Гранківський.

Змагання проходили за сприяння представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Благодійного фонду «Розвиток футболу України», Національної поліції України, Федерації футболу України, Міністерства освіти і науки України та інших зацікавлених організацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: