Екоінспекція не дає собі ради із самовільним захороненням тваринних відходів на Жовківщині

DSC_3542_1537781922_613x408.41125_3_0

Екоінспекція у Львівській області просить владу і правоохоронців втрутитися у ситуацію із захороненням тваринних відходів у Жоквівському районі.

Екоінспекція у Львівській області просить владу і правоохоронців втрутитися у ситуацію із захороненням тваринних відходів у Жовківському районі.

Про це під час апаратної наради у ЛОДА розповів начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич, передає кореспондент Дивись.info.

«Населений пункт Боянець Жовківського району. Ми впродовж 2 тижнів фіксуємо промислове захоронення тваринних відходів. Сільський голова з цим не працює. Тільки зійшли сніги, ми бачимо що масово по 2-3 тонни  починають закопувати. Там працює техніка. Сільський голова не може про це не знати», – заявив Микола Маланич.

Він попросив допомоги у правоохоронних органів, місцевої, обласної та державної влади.

«Сільського голову ми вже притягували до адмінвідповідальності, тут ми вичерпали свої повноваження, але це неприпустимо», – додав начальник екоінспекції.

Перший заступник голови ЛОДА Ростислав Замлинський запропонував ще раз притягнути до відповідальності сільського голову, а також звернутися у  поліцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: