На Львівщині перевірили квест-кімнати і дали місяць на усунення порушень

630_360_1546947898-263 (1)

На Львівщині завершено обстеження квест-кімнат.

Про це під час апаратної наради у ЛОДА повідомив начальник служби у справах дітей Володимир Лис, передає кореспондент Дивись.info.

Як розповів Володимир Лис, на Львівщині було обстежено понад  півсотні закладів і виявлено порушення норм пожежної безпеки. Тепер потрібно робити нові обстеження, уже для щоб перевірити чи усунуті власниками порушення.

Як розповів у коментарі журналістам начальник ГУ ДСНС України у Львівській області Юрій Кагітін, під час обстеження не було виявлено жодного закладу, де б не було хоча б незначних порушень.

«Серед типових порушень, які були виявлені, — відсутність систем пожежної автоматики щодо виявлення пожежі, евакуаційного освітлення і знаків безпеки, первинних засобів пожежогасіння, тобто банальних вогнегасників.  Недоліки, які були виявлені в багатьох квест-кімнатах, несуть небезпеку відвідувачам. Ми проінформували органи влади і, якщо недоліки не усунуть, спільно з ними будемо вирішувати питання щодо їхнього подальшого функціонування», – пояснив начальник управління ДСНС.

Повторні перевірки квест-кімнат щодо усунення недоліків планують провести приблизно за місяць.

Нагадаємо, після трагедії у Польщі, коли у такому закладі через пожежу загинуло 5 підлітків, на Львівщині вирішили перевірити квест-кімнати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: