На Львівщині виявили підпільне виробництво фальсифікованого алкоголю (фото)

falsifikat_alko_2

У Києві та на Львівщині правоохоронці вилучили з обігу алкогольної продукції сумнівної якості на суму понад 3 мільйони гривень. 

Як інформують у Департаменті захисту економіки Нацполіції, під час проведення заходів оперативники управлінь захисту економіки встановили не тільки місця виробництва фальсифікату, а також канали збуту готової продукції та джерела постачання спирту.

Викриті правоохоронцями «цехи» розміщувалися у підсобних приміщеннях, що належали їх організаторам або у спеціально орендованих для цього гаражних боксах. За допомогою змішування двох компонентів працівники «цехів» отримували «горілку», а якщо додавали барвники та ароматизатори – «коньяк», «віскі», «ром» тощо.

Так, наприклад, у Деснянському районі Києва виробництво «горілки» відбувалося у гаражному боксі в умовах повної антисанітарії, а у Львівській області  - в одному з приміщень приватного будинку порушника, а склад зберігання готової продукції знаходився зовсім в іншому районі області.

Для пакування «горілки» та іншої фальсифікованої алкогольної продукції на виробництвах використовували скляні пляшки, пластикові бутлі та паперову тару «Bag-in-Box». Вартість одно літру фальсифікату коливалася від 50 до 55 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: