Скільки коштують квартири у новобудовах Львова та інших обласних центрів на заході України

IMG_9317-630x420
Фото ілюстративне

Пропонуємо актуальний огляд цін на квартири у новобудовах Львова, Ужгорода, Тернополя, Івано-Франківська та інших міст на заході України.

*Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

«Львівська Мрія» працює на ринку Львова вже понад 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Дивіться інформацію про актуальні проекти будівельної компанії тут.

Ціни у Львові

Станом на кінець січня середні ціни на квартири у Львові стабільно тримаються на рівні 18-19 тисяч гривень за метр, - йдеться на сайті zabudovnyk.com.ua.

Водночас, найвища середня ціна за квадратний метр житла зберігається у центральному, Галицькому, районі (33 600 грн/ м кв), а середня найнижча – у Сихівському (16 300 грн/м кв) та Шевченківському (16 500 грн/м кв) районах Львова. Про це йдеться у статистиці сайту ЛУН.

Ціни на житло у «первинці» залежать не лише від розташування будинка, а й від його класу (економ-комфорт-бізнес-еліт), а також стану нерухомості (з ремонтом чи без). Як обрати новобудову по класу, ми вже писали тут.  Про те, де вигідніше купувати житло – на первинному чи вторинному ринку – читайте тут.

Ціни в інших обласних центрах

Ціни в інших обласних центрах на заході України традиційно є нижчими, аніж у Львові. Ця давно створена тенденція зберігається досі. Наприклад, середня ціна за квадратний метр у Тернополі, за даними того ж сайту zabudovnyk.com.ua, . коливається станом на січень від 10 600 до 10 900 грн.

В Івано-Франківську квартири дещо дорожчі. Тут станом на кінець січня цього року середня ціна за квадратний метр коливається від 11 тис до 11 800 грн.

На будівельному ринку Ужгорода, який ще наприкінці минулого року міг конкурувати зі львівським за цінами, сталися зміни й тепер середня вартість квадратного метра у новобудовах складає від 13 до 14 тис гривень.

Читайте також: Будують у Львові: журналістам показали будмайданчик нового житлового комплексу (відео)

У Луцьку середні ціни на квадратний метр у новобудовах складають від 12 до 13 тис грн. За останній місяць там також дещо знизився середній показник вартості нерухомості.

Порівняно висока вартість квадратних метрів у новобудовах Рівного. Там середня ціна коливається від 13 500 грн до 15 000 грн/м кв. Також доволі високою є вартість житла у Чернівцях. Там за м кв у середньому треба віддати 15-16 тис грн.

Нагадаємо, у Львові триває будівництво нового ЖК «Львівська Мрія» на вул. Під Голоском. Тут вже збудовано кілька поверхів, а здати нове житло в експлуатацію планують 2020 року. За планом тут буде 16-поверховий будинок на дві секції. Будинок матиме бетонний каркас, а заповнення та міжкімнатні стіни будуть цегляними. Бетоном залили уже кілька поверхів, а на перших поверхах вже стартували роботи із побудови цегляних стін. Усі деталі проекту та фото з будівельного майданчика дивіться тут.

*Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Львівська Мрія – на ринку Львова вже понад 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла.

ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”.

ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу: м. Львів, вул. Рубчака, 11 вул. Кн. Ольги, 1 тел.: (032) 241-08-08; (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: