Україна відродилась у вогні: львів'янин написав надихаючу пісню до річниці Майдану

48375077_10155999702811586_1116766164966440960_n
Фото: Facebook/Roman Koshovskyy

Про це у соцмережі Facebook поділився автор пісні Роман Кошовський.

Про це у соцмережі Facebook повідомив автор пісні Роман Кошовський.

У пості Роман поділився, що на нього дуже вплинули буремні події на Майдані. Відтак, саме у ті переломні моменти народились мотив і основа пісні “Вогонь”, які відобразили його переживання, та віру в зміни та краще майбутнє попереду.

"На момент написання “кістяка” тексту, я ще не підозрював, що вже скоро на нас чекатиме війна і безліч інших викликів, про які ми навіть не здогадувались… Все це, крізь призму років, однозначно додало нових відтінків та значень написаному", - зазначає Роман.

Втім представити пісню слухачам чоловікові не вдавалося декілька років.

"Я не музикант, не співак і, поділившись текстом і концепцією з найближчими відразу після написання, відклав цей задум “на кращий час”. 2 роки тому ми вперше спробували з мого “наспівування” зробити щось більш схоже на музичне звучання, ідея видалась непоганою, але далі за “ідею” не порухалась.

І от тепер, на 5-ту річницю непростих переломних подій, а також в час, коли ми, оглядаючись назад, щось переосмислюємо, і про певні речі розмірковуємо в розрізі прийдешніх років, нам захотілося довести задум до логічного втілення - тому і записали разом пісню "Вогонь", - ділиться автор.

За словами Романа, пісня "Вогонь" демонструє стремління діяти, пам’ятаючи про минуле та непросте сьогодення, і не опускати руки коли важко - в справах як повсякденних, так і більш глобальних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: