Wizz Air відкриває маршрути з Києва до Афін і Салонік

IMG_0920-1-1-696x464 (4)

Лоукостер Wizz Air у вівторок, 19 лютого, оголосив про відкриття двох нових маршрутів з Києва (Жуляни) до Афін і Салонік у Греції.

Перші авіарейси заплановані на 20 та 21 травня. Про це повідомили в прес-службі авіакомпанії.

«Сполучення Київ - Афіни буде відкрито 21 травня зі зручним розкладом рейсів двічі на тиждень, по вівторках і суботах, у той час як рейси за маршрутом Київ - Салоніки відкриваються 20 травня і виконуватимуться двічі на тиждень, по понеділках і п’ятницях», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що українські пасажири можуть вже зараз планувати свою наступну мандрівку і бронювати квитки на сайті wizzair.com або через мобільний додаток WIZZ за цінами від 19.99 євро.

Крім того, повідомляється, що загалом Wizz Air зараз пропонує українським пасажирам 45 маршрутів до 13 країн з трьох українських аеропортів. У 2018 році лоукостер перевіз понад 1,5 млн пасажирів на своїх рейсах до/з України, що становить понад 107% зростання, як порівняти з аналогічним періодом минулого року.

Нагадаємо, Wizz Air - це лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, що пропонує рейси за понад 600 маршрутами з 26 баз, сполучаючи 146 напрямків у 44 країнах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: