Як на гірськолижному курорті на Львівщині палав готель (фото, відео)

52120179_2107782292636593_7149084677507121152_n
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Раніше ІА Дивись.info повідомляла, що пожежа виникла 19 лютого о 00:07 у селі Славсько Сколівського району.

Раніше ІА Дивись.info повідомляла, що пожежа виникла 19 лютого о 00:07 у селі Славсько Сколівського району у п’ятиповерховій будівлі відпочинкового комплексу.

Відтак, прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області повідомила, що вогонь охопив дах будівлі та поширився перекриттям між четвертим та мансардним поверхом.

"Швидке поширення полум’я зумовлювалося дерев’яними конструктивними елементами будівлі. Пожежа супроводжувалася щільним задимленням", - йдеться у повідомленні.

Також у ДСНС зазначили, що поблизу місця виникнення пожежі було відсутнє зовнішнє протипожежне водопостачання, а найближче джерело розташоване на відстані близько 2,5 км. Відтак, гасіння здійснювалося за допомогою постійного підвозу води.

"На момент прибуття вогнеборців, більшість мешканців готелю самостійно покинули задимлену будівлю. Рятувальники допомогли вийти на свіже повітря 5 туристам, які проживали на 3-му поверсі", - додають у ДСНС.

Повідомляється, що вогонь знищив дах та перекриття між четвертим та мансардним поверхом на площі 1000 кв.м. Втім внаслідок події ніхто не постраждав.

До ліквідації пожежі залучили 49 рятувальників та 11 одиниць спецтехніки.

Обставини події та причина виникнення загорання встановлюються.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: