Українці Канади передали кошти родинам Героїв Небесної Сотні (фото)

unnamed
Фото: Фонд Героїв Небесної Сотні

З нагоди 5-ї річниці Революції Гідності, українська громада Канади передала рідним Героїв Небесної Сотні гуманітарну допомогу - чек на суму $ 10 000.

Про це повідомляє Фонд Героїв Небесної Сотні.

Відтак, у повідомленні йдеться, що кошти призначені сім’ям загиблих Героїв, що об’єднались у громадську організацію "Родина Героїв Небесної Сотні".
Додамо, що Фонд Героїв Небесної Сотні створений у Торонто для допомоги 107 родинам Героїв Небесної Сотні. Відтак, кожній родині буде передано $ 500, таким чином загальна сума допомоги складе $ 53 550.
"Українці в Канаді всіляко підтримували українців і під час Революції Гідності, і надають гуманітарну допомогу нашій армії, що бореться із московським загарбником. Сьогодні ми вкотре переконались, що разом виборюватимемо повну перемогу", - зазначив представник Фонду Героїв Небесної Сотні Сергій Кузан.
"Обов’язок кожного українця - пам’ятати і вшановувати Героїв сучасності, що загинули на Майдані. Вони - приклад самопожертви, відданості та волелюбності. Ми в боргу перед ними. Ми маємо виправдати ту найвищу ціну, яку Герої заплатили за Українську Державу - життя кожного", - зазначив Голова "Родина Героїв Небесної Сотні", син Героя Небесної Сотні Сергія Бондарчука Володимир Бондарчук.
Відтак, за словами Володимира Бондарчука, допомога українців Канади - це яскраве свідчення того, що про чин загиблих на Майдані пам’ятають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: