На Львівщині сталась пожежа в магазині будматеріалів (фото)

52945536_2110751415673014_9204701994407690240_n
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

21 лютого о 01:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в сел. Новий Яричів Кам’янка-Бузького району.

Повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

Пожежа виникла в металевому магазині з продажу будматеріалів. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 18-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Кам’янка-Бузька та місцевої пожежної команди с. Новий Яричів.

"Повідомлення про пожежу надійшло із запізненням, то ж на момент прибуття вогнеборців до місця виклику, вся будівля вже була охоплена вогнем через що керівником гасіння пожежі було прийнято рішення залучити додаткову техніку та особовий склад", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до місця події було додатково направлено пожежно-рятувальну техніку із м. Львова, та залучено місцеву пожежну команду с. Велике Колодно.

Втім по прибуттю підрозділів до місця виклику виникла проблема із поповненням запасів води в цілях пожежогасіння, адже найближче вододжерело знаходилось на відстані близько 1 км. То ж вогнеборці проводили гасіння пожежі методом підвозу води. У самій будівлі магазину перебувала значна кількість лакофарбових матеріалів які періодично вибухали, через що особовому складу доводилось працювати з особливою обачністю.

"О 03:01 вогнеборці локалізували пожежу, та о 03:14 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено магазин та будівельні матеріали на площі 200 кв.м. та пошкоджено дерев’яне вікно сусідньої будівлі", - додають у прес-службі.

До ліквідації пожежі залучили 21 чоловік особового складу та 6 одиниць спецтехніки.
Обставини події встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: