Цьогоріч у Львові відкриють 8 спортивних майданчиків

IMG_1659

На комісії фінансів та планування бюджету депутати погодили титульні списки львівських комунальних підприємств на 2019 рік.

За словами директора ЛКП «Спортресурс» Ігоря Самотія, цього року проведуть капітальний ремонт на чотирьох дитячо-спортивних майданчиках, передає портал депутатів ЛМР.

« Уже розроблена проектно-кошторисна документація для майданчика на вул. Тракт Глинянський, зараз вона на експертизі. Після цього ми оголосимо відкриті торги і визначимо підрядну організацію, яка буде виконувати роботи. На решту адрес - на вул. Шевченка, 360; Й. Сліпого, 33; вул. Тролейбусна, 2  проектно-кошторисна документація в процесі розробки. Крім цього, в роботі ще сім перехідних об’єктів, які заплановано відкрити влітку. Також плануємо новий майданчик в мікрорайоні Рясне на вул. Величковського, 16-18, орієнтовна вартість об’єкту – 13 млн грн».

Ігор Самотій зазначив, що цього року відкриють ще вісім майданчиків. «Це – вул. Винниченка, 4, там планується два майданчики – баскетбольний та скейт-майданчик. На вул. Марка Вовчка, 3  - мультифункційний майданчик для футболу, баскетболу, із зоною для воркауту, на вул. Медової Печери, 7-9 – футбольний майданчик із штучним покриттям. На вул. Ковельській, 67 змінюємо штучну траву і ставимо нову огорожу. Також закінчили роботи на вул. Хоткевича, 44, там майданчик уже готовий для занять воркаутом та встановлені вуличні тренажери».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: