У Львові знову візьмуться за вуличних музикантів

dsc5092-b4077abe6cc32ce72e1a7b86d4b40b65

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив перелік соціально-культурних проектів, які громадські організації, які будуть реалізовувати  коштом міського бюджету.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Згідно з рішенням виконкому, 600 тисяч гривень, які буди передбачені у міському бюджеті на проекти, які реалізовуватимуть у межах програми «Зробимо Львів кращим» будуть розподілені між вісьмома громадськими організаціями.

Зокрема, ГО «17» запустить у Львові спеціальну онлайн-платформу, за допомогою якої відбиратимуть як самих музикантів, яким дозволять грати на вулицях, так і їхній репертуар. На цей проект виконком виділив 62 тисячі гривень.

Директорка департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда нагадала, що у Львові вже діє рішення про врегулювання вуличного мистецтва. За її словами проект сприятиме реалізації цього рішення.

«Для того, щоб прослуховувати музикантів, які виступають на вулицях міста, і мати можливість впливати на їхній репертуар і якість виконання, тепер буде створена відповідна веб-платформа. На цю платформу вони завантажуватимуть свої відеоролики і записи, а конкурсна комісія буде давати чи не давати їм дозвіл на виступи на вулицях міста», – розповіла Наталія Бунда.

Загалом, кошти на реалізацію соціально-культурних проектів отримають  такі ГО:

Ріщенням передбачено, що управління культури до кінця жовтня має підписати договори з ГО, які отримали фінансування з бюджету Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: