На Львівщині розшукують водія, який скоїв наїзд на чоловіка і втік

dtp

Правоохоронці просять зголоситись очевидців дорожньо-транспортної пригоди, що сталась 24 лютого близько 19.55 у селі Тухля Сколівського району.

Правоохоронці просять зголоситись очевидців ДТП, що сталась вчора, 24 лютого, близько 19.55 у селі Тухля Сколівського району.

"Попередньо встановлено, що невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода - 68-річного мешканця села Тухля, котрий лежав на проїзній частині дороги, після чого втік з місця події. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, зокрема переломи ноги", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

"Усіх, хто був очевидцем скоєння цієї ДТП або володіє інформацією, що допоможе встановити особу водія-втікача, просимо зголоситись на оперативну лінію 102", - зазначають у поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: