На Тернопільщині попрощалися із бійцем 24-ої бригади

594c998a50a2dd007ae6b651fbae3c63680fadb9
Фото зі сайту МОУ.

У селі Васильків, що на Тернопільщині, провели в останню путь українського захисника, військовослужбовця Збройних Сил України старшого солдата Василя Богоносюка.

Про це повідомили в Міноборони.

Український Герой загинув 20 лютого від кулі ворожого снайпера поблизу населеного пункту Мар’їнка, Донецької області.

Виконуючи бойове завдання на спостережному посту взводного опорного пункту 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Василь Богоносюк помітив рух з боку противника. Завчасно попередив своїх бойових побратимів та відкрив вогонь. Ворога було зупинено, він відступив. Під час зміни Василем позиції снайперська куля поранила нашого військовослужбовця. Йому була надано невідкладну медичну допомогу та евакуйовано до центральної районної лікарні міста Курахове. Лікарі до останнього боролися за життя воїна, двічі запускали після зупинки серце, але поранення виявилися несумісними з життям.

Поминальні заходи відбулися у райцентрі Чортків та рідному селі Васильків. У Чортківському районі оголошено триденну жалобу. На знак скорботи приспущено Державний Прапор України з траурною стрічкою на адмінбудівлях, держпідприємствах, установах і організаціях району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: