У Львові відбудеться наймасштабніша бізнес-подія Західної України

45128310_1925082764236261_6428943078580551680_n

Цього року у Львові вже втретє відбудеться Ukrainian Business Marathon - наймасштабніша бізнес-подія Західної України. 

16 та 17 березня у Львові вже втретє відбудеться Ukrainian Business Marathon - наймасштабніша бізнес-подія Західної України. 

"Ukrainian Business Marathon проводитимуть у Львові втретє. Це – бізнес-подія нового формату, яка надасть можливість власникам бізнесу, підприємцям, топ-менеджерам, інвесторам, стартаперам та іншим учасникам перейняти столітній досвід провідних експертів у бізнес-сфері та вдосконалити власну справу", - повідомляють організатори.

Зазначається, що на бізнес-подію збираються найкращі експерти різних галузей бізнесу і діляться своїми напрацюваннями з учасниками події.

Програма заходу складається із шести блоків:

  • «Психологія»,
  • «Команда»,
  • «Продукт»,
  • «Маркетинг»,
  • «Продажі»,
  • «Бренд та PR».

Організатори повідомили, що цьогоріч кількість спікерів збільшено - протягом двох днів 24 топових експерти ділитимуться власним досвідом та розбиратимуть найбільш актуальні питання сучасного бізнесу.

"Окрім потрібних знань та сертифікату про участь в UBM, учасники матимуть змогу здобути нові знайомства, контакти, ділових партнерів. Цьогоріч усіх очікує новий формат нетворкінгу", - додають у повідомленні.

На заході львів'яни матимуть змогу оновити свої знання щодо інструментів для розвитку бізнесу, познайомитись з іншими підприємцями та отримати потужний імпульс для розвитку на цілий рік.

Організатори заходу також додали елемент гри у саму подію.

"Окрім навчання присутній окремий блок - Бізнес-Гра - де учасники можуть проявити свої підприємницькі здібності і у нагороду отримати цінні призи від партнерів та спікерів", - підсумовують організатори.

Дізнатись деталі, а також придбати квитки ви можете на сайті події.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: